Wat kost keuken plaatsen

Wat kost keuken plaatsen? Bent u benieuwd naar wat het ongeveer zal gaan kosten om een keuken te plaatsen? Op deze website kunt u alle informatie vinden. Veel huishoudens vergeten de montagekosten bij het kopen van een nieuwe keuken.

Keuken plaatsen kosten onderverdelen in twee soorten kosten

Montagekosten bij een nieuwe keuken kunnen onderverdeeld worden in: prijs plaatsing nieuwe keuken en meerwerk. Meestal kan een keukenwinkel u meteen vertellen hoeveel de montage van uw nieuwe keuken gaat kosten.

Dus als we er van uit gaan dat de leidingen goed liggen en de keuken alleen geplaatst hoeft te worden, kan de keukenadviseur bij de keuken een offerte meegeven van de geplande montagekosten. Deze zijn gedetailleerd en volledig.

Een ander verhaal is het meerwerk. Het meerwerk moet meestal een aparte offerte voor worden gemaakt. Onder meerwerk kan worden verstaan het aanleggen van nieuwe groepen, het verleggen van leidingen in de keuken, of het plaatsen van decorbouw, bijvoorbeeld het wegwerken van de schacht van de afzuigkap.

Wat kost keuken plaatsen?

Meestal wordt een offerte voor meerwerk in de keuken opgesteld door een aannemer en is dit de enige onzekere kostenfactor in de keuken. In praktijk komt meerwerk niet vaak voor.

Maar let op, als de groepen moeten worden vervangen, kan dit behoorlijk in de kosten lopen. Informeer als u keukenapparatuur gaat kopen, goed naar de elektra en bekijk hoe de huidige groepenkast in elkaar zit om kosten te voorkomen. Het komt voor dat mensen dure luxe apparatuur kopen en daardoor vergeten dat er een groep bij moet komen.

Alles even samengevat: meerwerk komt in de praktijk vaak voor, maar de kosten zijn vaak niet zo hoog. Wilt u precies weten wat het plaatsen van een nieuwe keuken kost, informeer dan voordat u de keuken gaat aanschaffen naar de meerprijs voor het meerwerk. En zorg dat u een vaste prijsafspraak maakt.

Bovenstaand alle informatie over wat kost keuken plaatsen. Wilt u meer weten over keukens? Voor meer tips en informatie kijk op www.izaa.nl.